E-POSTA

info@umakendustri.com.tr

TELEFON

0232 999 99 73

Chicago Pneumatic Tools


1901 yılında kurulan Chicago Pneumatic’in hedefi, araç bakımı, endüstriyel üretim ve inşaat sektörlerindeki müşterilerine, özel olarak tahsis edilmiş ürün portföyü ve onaylı distribütörlerden oluşan güçlü bir ağ ile sınıfının en iyisi global hizmetler sunmaktır. Uzun yıllara dayanan tecrübemizle ihtiyaçlarınızı karşılayacak en iyi çözümleri sunarak, size ek değer katıyoruz.

Hangi endüstride olursanız olun, işinizi geliştirmenizi istiyoruz. CP, üç ana segmente hizmet vermektedir: üretim, bakım ve yapım ve yıkım. Bu segmentlerin spesifik ihtiyaçlarını karşılamak için, kalite garantili, dayanıklı ürünlerden oluşan eksiksiz bir portföy sunuyoruz. Her zaman yüksek performansı garanti etmek için tüm CP mühendislik, üretim, teslimat ve satış sonrası süreçlerinde standart olarak sıkı testler ve kalite denetimleri uygulanmaktadır. .

UMAK Endüstri olarak konusunda uzman satış ve servis personellerimizle havalı el aletleri ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı projelendirerek başlayarak, devamında demolar ile ürünleri gerçek koşullarda deneterek ve satış sonrasında eksiksiz bir destek vererek asıl işinize odaklanmanızı sağlıyoruz. .