E-POSTA

info@umakendustri.com.tr

TELEFON

0232 999 99 73

Mega Air


 

MEGA AIR d.o.o. Ljubljana, 1988 yılında kurulmuş ve Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da bulunan özel sektöre ait, teknoloji odaklı bir şirkettir. Mega Air kurulduğu günden itibaren gelişip büyüyerek bugün 300'ün üzerinde çalışanıyla gaz filtreleme ve şartlandırma uzmanı olarak tüm dünyada varlık göstermektedir. Ürünlerimiz çeşitli genel endüstri, elektronik, yiyecek ve içecek, kimya, petrokimya, plastik, ilaç, medikal ve otomotiv endüstrisi uygulamalarında kullanılmaktadır. 

Omega Air Kalite yönetim sistemi ISO ve ASME tarafından aşağıdaki sertifikalarla onaylanmıştır:

  • - ISO 9001:2008 (Reg. No.: 200285)
  • - ISO 13485:2016 (for production of medical devices)
  • - PED Pressure equipment directive (CE-PED-H1, CE-PED-H1D)
  • - ASME U and UM

Mega Air Avrupa Birliği (AB) merkezlidir ve bütün alt tedarikçileri de kendi bölgesinden veya globalde üst kalitede üreticilerdir. Bu marka yüksek kaliteli ürünleri kabul edilebilir fiyat skalasında sunmak için OMEGA Air tarafından kurulmuştur. Firmanın Avrupanın merkezinde bulunan depoları ciddi bir lojistik avantajı sağlamaktadır ve bu tutulan yüksek stok seviyesiyle birleşince çok kısa teslim süreleri avantajını getirmektedir.
 

Mega Air ürün gamı Yağlı ve Yağsız Vidalı ve Pistonlu Kompresörleri, Booster Kompresörleri, her tipte kurutucuları, hava tanklarını, havalı el aletlerini, diğer markalar için servis ve yedek parça kitleri ve benzinlik ekipmanlarını içermektedir.